Conferentie 10-14 Onderwijs

Op maandag 8 april 2019 is de conferentie 10-14 Onderwijs in het Muntgebouw in Utrecht. De conferentie is voor alle docenten, schoolleiders en bestuurders die geïnteresseerd zijn in de onderwijsontwikkelingen van 10-14 Onderwijs en hierover kennis willen uitwisselen. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan!

Het programma 

Je bent welkom vanaf 13.00 uur en om 18.15 uur sluiten we af met een hapje en een drankje. Zo ziet het programma eruit: 

  • Welkom met onder andere een keynote van pedagoog Pedro de Bruyckere en een tussenstand van het onderzoek door Oberon voor OCW in de 10-14-pilotscholen 
  • Inspiratiesessies verzorgd door 10-14-pilotscholen (ronde 1) 
  • Pauze  
  • Inspiratiesessies verzorgd door 10-14-pilotscholen (ronde 2) 
  • Plenaire afsluiting met onder andere Curriculum.nu  

Het programma is in samenwerking met de pilotscholen 10-14 Onderwijs gemaakt. Acht van deze scholen verzorgen een pitch of inspiratiesessie, bijvoorbeeld over coaching, het curriculum en samenwerken met andere scholen. De conferentie wordt gesteund door sectorraden PO-Raad, VO-raad en OCW.  

Aanmelden en inschrijven

Klik hier om je aan te melden voor de conferentie en je in te schrijven voor de inspiratiesessies. Bekijk hier de omschrijvingen van de inspiratiesessies. De deelnemersbijdrage is € 125. 

Vragen?

Schoolinfo organiseert namens de Kwartiermakers 10-14 Onderwijs deze conferentie. Heb je vragen over de conferentie? Neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl.